Verlichting

Licht in de tuin maakt dat u op zomeravonden prettig buiten kunt zitten. Het jaar rond zorgt licht er voor dat u vanuit huis de tuin in kunt kijken. Dat geeft niet alleen een veilig gevoel maar zo betrekt u de tuin ook bij het leven binnenshuis. Het maakt dat u de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Het is dan ook niet verrassend dat onze klanten steeds meer kiezen voor verlichting in de tuin. De ambiance die in huis gecreëerd is, trekken we graag door naar de buitenruimte. 

Wij verkopen toonaangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op 12 volt laagspanning. Wij vinden namelijk dat het bij de aanleg van buitenverlichting vooral gaat om het licht en de effecten die je daarmee bereikt. Wij laten u graag zien wat licht kan doen. Wij bieden een compleet verlichtingsconcept bestaande uit geïntegreerde, bovengrondse, wandverlichting en spots. De artikelen zijn geschikt voor iedere toepassing en sluiten naadloos aan bij uw wensen en eisen. 

De nieuwste woonstijlen voor binnen worden steeds vaker ook in de tuin en rondom het huis toegepast. Tuinen worden betrokken bij het leefgedeelte van de woning en trends worden doorgevoerd bij de inrichting van de tuin. Zoals verlichting binnen voor sfeer zorgt, is ook buitenverlichting onmisbaar voor het creëren van een eigen stijl in de tuin en op het terras. Met onze collectie krijgt uw exterieur dezelfde stijlvolle uitstraling als uw interieur.